OM OSS

VÅR HISTORIA OCH VÅR FILOSOFI

Palombini är en kaffeproducent för alla smaker och preferenser.
Det är ett väletablerat namn i kaffedistriktet i Rom, som erbjuder sina kunder ett brett utbud av upplevelser -Allt från komplexa aromatiska äventyr till att värma och att ha en avkopplande fritid.
 Detta är möjligt tack vare familjen Palombinis passion för kaffe och kunskap som förvärvats genom generationer av entusiasm för produktion. 
Genom erfarenhet och betydande investeringar i forskning och teknik har varumärket stadigt utvecklats till ett av Italiens bästa och mest uppskattade. Palombini är idag den officiella kaffeleverantör till Vatikanen och finns över hela Italien. Det är bland annat genom detta som Palombini har äran att vara förknippad med kaffe av högsta kvalitet i hela världen.

Det hela började 1946 när Giovanni Palombini med stora drömmar började sitt lilla rosteri. Genom noggrann forskning och med stor omsorg valde Giovanni de bästa bönorna för att skapa den unika smakupplevelse som skulle bli påve Paulus VI:s mest älskade kaffe.Giovannis son och efterträdare har ärvt samma stora passion för kaffe. När Giovanni son, Aldo, tog över verksamheten, insåg han att det fanns möjlighet att förfina och förbättra de karaktäristiska drag som gjorde kaffet så populärt. Genom investeringar i både teknik och forskning skapade han kaffeblandningar som överträffade allt som dittills funnits på marknaden. Denna tradition av nytänkande och engagemang är grunden till all verksamhet i dag och gör Palombini till det självklara valet för alla kaffeälskare över hela världen.

Palombini produceras idag av EspressAroma SpA, ett av de största och ledande italienska företag i kaffebranschen. EspressAroma är det företag som har behållit de traditionella metoderna för espressokaffeproduktion och kombinerat det med industriella fördelar. EspressAroma SpA är onekligen det för närvarande största kafferosteriet i centrala Italien. Tack vare den höga kvalitet som de håller finns deras produkter i hela Italien samt stora delar av Nordamerika, Europa och Asien. Det är därför lätt att förstå varför Palombini rankas bland de tio mest populära kaffe (espresso) varumärkena i Italien.

MJA Trade AB är den enda leverantören av Palombiniprodukter för den skandinaviska marknaden. Genom många års erfarenhet och kunskap om den skandinaviska marknaden var grundarna av MJA Trade det självklara valet som distributör av de produkter som många uppskattar i hela världen. MJA Trade kan nu leverera Palombinis kaffebönor, malet kaffe, kaffeskida och kapslar. Med sina höga krav på service, leverans och kvalitet var MJA handel det självklara valet för Palombini. Kontakta MJA Trade idag för att börja din resa genom Palombinis exklusiv värld.

LÄS MER